Masuri generoase. Hainutele noastre sunt facute sa fie purtate mai mult de un an.In general se pot purta cu 6 luni sau chiar mai mult decat varsta pe care o comandati, in functie de conformatia copilului.

Exemplu : copilasul are in jur de 2 ani si luati masura 2-3 ani, trebuie sa luati in considerare ca o sa ii vina mai mare la inceput, in schimb daca nu doriti sa vina mare, trebuie sa luati masura 1-2 ani dar sa tineti cont ca o sa poarte mai putin timp. 

Retur & Schimb

Daca doriti sa schimbati sau sa returnati un produs sau o comanda, prima data trebuie sa luati legatura cu noi, pe mail admin@inimioara.ro, sau prin formularul de contact din sectiunea contact. Va dam toate detaliile necesare.

Singura conditie este sa nu fie purtate sau spalate si sa ajunga la noi exact cum le primiti.

Termenul maxim este de 14 zile de cand ati ridicat coletul.

Va putem face comanda la curier sa vina sa ridice produsul / produsele ce doriti sa le returnati/schimbati.

Dupa ce ajung la noi produsele, le analizam si apoi rezolvam situatia.

  • Banii pe transport tur-retur nu se pot returna.
  • *Daca produsele ajung la noi mototolite sau intr-o in alta stare fata de cand le primiti, putem cere o taxa suplimentara pentru returnare/schimbare sau chiar putem refuza schimbul/returul.

Confirmare si Facturare.

Dupa ce ati plasat o comanda o sa primiti un mail de confirmare cu numarul de comanda si factura

Inainte sa expediem o comanda, va vom contacta telefonic DOAR daca avem nevoie de informatii suplimentare. Daca NU avem nevoie de alte informatii, facem tot posibilul sa ajunga in termenul de 2-5 zile lucratoare.